luni, 10 decembrie 2012

Caricatura alb-negru cu Omnipass . . .


Daca esti posesor de card si vouchere Omnipass, acest tip de caricatura este la un pret special (25 lei in loc de 37 lei). Daca nu ai card si vouchere de la Omnipass te rugam sa alegi, de pe coloana din stanga, un alt tip de lucrare.

Ataseaza o poza pentru a comanda o caricatura alb-negru, realizata pe carton, format A3, pentru o persoana. Vom desena un cap mare si parte din umeri (tip bust).

Pentru a beneficia de reducere trebuie:
Sa dai LIKE la pagina noastra de facebook: www.facebook.com/Standul.de.Caricaturi
Sa atasezi o poza de calitate cu persoana la care doresti sa realizam o caricatura (vezi butonul "Ataseaza o poza" ; vezi butonul "adauga in cos")
Din Cosul de Cumparaturi apasa butonul “Finalizare comanda” pentru a completa datele necesare la facturare (dureaza maxim 1-2 minute) iar apoi apasa butonul "Trimite comanda"
Te asteptam cu cardul si voucherele Omnipass la magazinul nostru din Polus Center Cluj pentru a vedea, ridica si achita lucrarea comandata.
Iti vom trimite un e-mail de confirmare a comenzii, cu data si ora la care te asteptam. Astfel, asigura-te ca adresa de e-mail introdusa la plasarea comenzii este una valida.

Daca nu ai facebook (si nici nu doresti sa iti faci) roaga pe un prieten ce are facebook si vouchere Omnipass, sa plaseze comanda in locul tau.

Comanda acum, pentru a face o surpriza celui drag. E cadoul ideal !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu