miercuri, 5 decembrie 2012

Ce inseamna SATISFACTIE GARANTATA ?



Noi stim cat de mult iti plac produsele de calitate, pentru ca si noi suntem clienti si consideram ca e corect si normal sa iti oferim maximum de beneficii pentru pretul platit. Din aceste motive, aici la Standul de Caricaturi, garantam calitatea serviciilor noastre.

 Adica "Daca va aflati printre putinele persoane care nu sunt satisfacute de rezultat si indicatiile dumneavoastra nu au fost urmate, atunci noi vom modifica/reface lucrarea gratis." Pe scurt: platesti doar ce iti place.

 Tot ce trebuie sa faci e sa trimiti un e-mail la caricaturi@gmail.com cu datele tale, poza dupa lucrare si nemultumirea ta. Dupa ce vom analiza cererea, unul dintre colegii de la Departamentul Relatii Clienti te va contacta, pentru a rezolva situatia.

 Totusi, politica noastra de "satisfactie garantata" este oferita pe baza indicatiilor initiale transmise la plasarea comenzii. Daca doresti sa schimbi specificatiile initiale sau sa adaugi cerinte noi, dupa ce lucrarea a fost realizata, va fi considerat ca plasezi o comanda noua.

 Dat fiind faptul ca fiecare caricatura, portret, desen este realizat cu mana, de cele mai multe ori cerintele noi implica refacerea intregii lucrari. Din acest motiv va fi taxat ca o comanda noua.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu