marți, 4 decembrie 2012

Prina data despre NOI

 

     Noi, STANDUL DE CARICATURI, am pus prima data creionul pe hartine prin luna iunie a anului 2009, in incinta centrului comercial Polus Center. Dupa cateva luni de fugit in stanga si in dreapta dupa tot felul de aprobari, harti si hartiute am deschis standul unde ridicam zambete si astazi.

    Totul a pornit de la o intamplare. Se apropia ziua de nastere a uni foarte, foarte bun prieten si trebuia sa il surprindem cu ceva foarte interesant. Impreuna cu un alt bun, inestimabil, inegalabil prieten am hotarat sa-i facem un cadou mai special, mai extravagant mai iesit din comun si ne-am gandit la o caricatura mai altfel. Dupa cateva secunde de gandire, ne-am pus intrebarea unde putem face asa ceva in timp util si sigur, (nu am gasit nicaieri aceasta oportunitate, asa ca am apelat la serviciile unui coleg care ne-a ajutat), si in acel moment ne-a venit ideea sa facem un loc unde poti sa comanzi CARICATURI si PORTRETE la comada ( restul povestii cu alta ocazie).

    Asa ca am inceput sa punem pe hartie toate cele de care avem nevoie si POOC a luat nastere din nevoie un nou business. Cine se gandea ca pe vremea aceea doi studenti la constructii, care nu aveau de-a face cu grafica mai nimic, vor incepe sa intre pe acest domeniu. Si din POOC s-a facut BOOM si suntem si astazi tot acolo si vom fii in continuare.

    Am pornit la drum si ne-am lovit de tot felul de lucruri bune si de mai putin bune, dar ne-a placut sa daruim zambete si sa aducem o noua provocare la inaintare. Credem ca in acesti ani am desenat multi: tatici, mamici, bunici, pici, scumpe soacre, iubite amante, prieteni de prieteni, adevarati colegi, catei, pisoi, fluturasi si tot felul de tatuaje.....si...si...

    Noi va recomandam sa urmariti noul blog al STANDULUI DE CARICATURI,  ca vor aparea tot felul de chestii misto, iar daca o sa le pierdeti o sa va para tare rau ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu